Edirne’de nüfus müdürlükleri, yeni konsepte geçti

Güncelleme Tarihi:

Edirne’de nüfus müdürlükleri, yeni konsepte geçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2021 17:04

Edirne’de nüfus müdürlükleri, yeni konsepte geçti

Haberin Devamı

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE Valiliği hizmet binasında faaliyet gösteren ve ‘Konsept Nüfus Müdürlüğü’ projesi kapsamında modernize edilen Edirne İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü törenle hizmete alındı. 

Edirne merkez ve ilçelerinde ‘Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti’ kapsamında modernize edilen nüfus müdürlükleri törenle açıldı. Edirne Valiliği bünyesinde faaliyet gösteren İl Nüfus Müdürlüğü’nde ise  Edirne Valisi Ekrem Canalp, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak ve davetlilerin katıldığı bir tören yapıldı. Törende konuşan Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne’nin yeni konsepte geçen beşinci şehir olduğunu dile getirdi.

Konsept nüfus müdürlüklerinin yaptıkları işler bakımından kritik görevleri olduğunu belirterek, “Buradan şunu söylemeliyiz; yeni şekilde atılımla sürekli kamu hizmetlerini ilerletmek için bir sonraki merhaleye adım atmalıyız. Edirne'de önümüzdeki dönemde kamu hizmeti veren üreten il ve bölge müdürlüklerimiz, uluslararası standartlara uygun ISO Kalite Belgesi'ne sahip kamu kurumları haline gelecek. Edirne'nin ilçesinde ya da il merkezinde bir devlet dairesine giden bir Edirneli, oradan uluslararası standartlara uygun kamu hizmeti alıyor olacak. Edirne'yi bu anlamda da örnek il haline hep birlikte getireceğiz. Yeni konseptin merkez ve ilçelere hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

FOTOĞRAFLI   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!