Edirne’de Fen Ve Teknoloji Sınıfı Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Edirne’de Fen Ve Teknoloji Sınıfı Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 17:39

“EĞİTİME DESTEK” PROJESİ KAPSAMINDA TOTAL OİL TÜRKİYE, 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA, TOÇEV İŞBİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN FEN VE TEKNOLOJİ ODASI EDİRNE’DE AÇILDI.

Total Oil Türkiye ’Eğitime Destek’ projesi kapsamında TOÇEV işbirliğiyle Edirne’de Fen ve Teknoloji Odası açtı.
Total Oil Türkiye, ‘Eğitime Destek’ projesi kapsamında gerçekleştirilen Fen ve Teknoloji Sınıfı açılışlarının üçüncüsünü, 165 öğrencisi bulunan Karaağaç Yatılı Bölge Ortaokulu’nda gerçekleştirdi.
Edirne Karaağaç Yatılı Bölge Ortaokulu’nda açılışı gerçekleştirilen 165 öğrencinin bulunduğu okulda, teknolojik imkanlarla hazırlanan Fen ve Teknoloji Odası’nda, öğrenciler en yeni deneyleri yapma, fen ve teknoloji konusunda eğitimlerini pekiştirme imkanı bulacak. Gerekli teçhizatlardan odanın kullanım alanlarının yenilenmesine kadar bütünüyle yeniden hazırlanan odalar daha ileri bir Türkiye için önemli bir adım niteliği taşıyor.
Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Toçev ve Total yöneticilerinin katıldığı açılışta Total Türkiye IK ve İdari İşler Direktörü Ayşe Ürgen gerçekleştirdikleri eğitime destek projesi hakkında, "Total olarak eğitim alanında birçok proje yürütüyoruz. Bir yandan ‘Sokakta İlk Adımlar’ projesi ile çocuklarımıza trafik eğitimi verirken diğer yandan ise ‘Total Eğitime Destek’ projesi ile birçok okulumuzun eksiklerini gideriyoruz. 2007’den bu yana projemiz kapsamında toplam 9 ilde okul yeniledik. 2013 ve 2014 yıllarında açtığımız 5 Fen ve Teknoloji sınıfından sonra, Total Eğitime Destek projemizin 2015 yılındaki bu önemli durağında da, şirket olarak inovasyona verdiğimiz öneme paralel olarak, yine 5 ortaokulda Fen Teknoloji Odaları kurmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyor destekleri için teşekkür ediyorum. Total olarak önümüzdeki yıllarda da eğitime destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Total Oil Türkiye, 11 Mart’ta Kırklareli Atatürk Ortaokulu ve 12 Mart’ta Tekirdağ Havuzlar Ortaokulu’nda Fen ve Teknoloji sınıfları açacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!