Edirne Belediyesi'nden ödüllü satranç turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Edirne Belediyesinden ödüllü satranç turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 14:42

Edirne Belediyesi'nden ödüllü satranç turnuvası

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Selimiye Camii Külliyesi'nin UNESCO Dünya Mirası olduğuna dair farkındalık yaratmak amacıyla Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 5'nci Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvası düzenlenecek. 3 kategoride düzenlenecek olan turnuvayla satrancın şampiyonları belli olacak. 
    
Edirne Selimiye Camii Külliyesi'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde olduğuna dair farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 14-15 Ekim 2017 tarihlerinde ETSO Meriç Konferans Salonu'nda  'UNESCO Dünya Mirası Edirne Selimiye Camii Külliyesi, 5'nci. Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvası' gerçekleştirilecek.     3 kategoride gerçekleştirilecek olan satranç turnuvasına son başvuru tarihi  12 Ekim Perşembe günü olarak belirlendi. Her kategorinin 64 sporcu ile sınırlı olduğu yarışmada katılmak isteyenler başvurularını 'http://edirne.tsf.org.tr' adresine yapabilir. Satranç turnuvasındaki ödüller ise şu şekilde belirlendi:

'Her üç kategorinin de birincisini tam altın, ikincisine yarım altın, üçüncüsüne çeyrek altın, dört ve beşincisine 1 gram altın, yine in iyi erkek ve kadınlarda en iyi Edirne lisans ili sporcusu 1 gram altın'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!