AK Parti Teşkilat Akademisi Edirne'de başladı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Teşkilat Akademisi Edirnede başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2021 14:32

AK Parti Teşkilat Akademisi Edirne'de başladı

Haberin Devamı

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- AK Parti Genel Merkez AR-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen, 2 gün sürecek 'Teşkilat Akademisi' eğitim programı Edirne'de başladı. 

AK Parti'nin Edirne'de 2 gün sürecek 'Teşkilat Akademisi' Halk Eğitim Merkezi Mimar Kemaleddin Çok Amaçlı Salonu'nda başladı. Programın ilk günü  “AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider” başlığı altında AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un sunumuyla başladı. Programın açılışında konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, programın teşkilat içerisindeki birlik ve beraberliği pekiştireceğini dile getirdi.

2 günlük program sonunda her zamankinden daha 'bir' olacaklarını belirten İba, "Bizler AK Partimizin neferleri olarak, her zaman eğitime inanan, kendini geliştiren, kendine güvenen bireyler olmanın yanı sıra aynı zamanda teşkilat bilincimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirerek diri tutacak gelişmelere de açığız ve hazırız. İşte bu teşkilat akademimiz de bizleri bir tutacak, diri tutacak ve içimizdeki güçlü dinamikleri harekete geçirecektir. Bu iki günün sonunda, her zamankinden daha da güçlü, her zamankinden daha da "biz" ve her zamankinden daha da bir olacağız" dedi.

'EKONOMİK ARAÇLARLA DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Batı'nın Türkiye'yi ekonomik araçlarla dizayn etmeye çalıştığını söyleyen İba, "Ne zaman ki Cumhurbaşkanımız "Dünya 5'ten büyüktür" dedi. Ne zaman ki bu ülke, hava yolunu halkın yolu yaptı. İşte o zaman, Batı, karşısındaki güçlü Türkiye ile yüz yüze geldi. Elbette ki güçlü Türkiye, çıkar odaklarının işine gelmedi. Şimdi de, ülke siyasetimizi ekonomik araçlarla dizayn etmeye çalışıyorlar. Ancak bilmedikleri şey şu. Binlerce kilometrelik bir yolculuk bile, tek bir adımla başlar. Bizler o ilk adımı yıllar önce atan liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yürümeye ve koşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

'FARKIMIZ GÖNÜL BİRLİĞİ'

İçinden geçilen günlerin, milletin varoluş mücadelesi günleri olduğunu belirten İba, "Bizler o inanç ve milli şuurla, bu inanmışlıkla, bu ekonomik saldırıların da üstesinden geleceğiz. Devletimiz bu milletin her zaman yanında, millet de devletini asla yalnız bırakmayacak. Kısacası değerli arkadaşlar, içinden geçtiğimiz günler, bu milletin varoluş mücadelesinin günleridir. Bizler burada, sahibi Türk Milleti olan bir davanın temsilcileriz. Bizi sıradan bir siyasi partiden farklı kılan da işte tam olarak bu aşk bu gönül birliğidir. Öncelikle bizleri, bu kıymetli dava yolunda bir araya getiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bugün burada bizlerle olan bilgi, birikimlerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşan değerli Başkanlarımıza, milletvekillerimize, hocalarımıza ve  AK Parti camiamızın siz değerli teşkilatlarına yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

EĞİTİMLER DEVAM ETTİ

İba'nın konuşmasının ardından sahneye çıkan Konya Milletvekili Ahmet Sorgun “AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider” başlığı altında katılımcılara eğitim verdi. Teşkilat Akademisi eğitim programının ikinci dersi  “Etkili İletişim” başlığı altında Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun tarafından gerçekleştirildi. İlk gün programı Gazeteci Yazar Prof. Dr. Mehmet Şahin, AK Parti MKYK Üyesi, Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş ve Sanatçı Uğur Işılak’ın sunumuyla devam etti.  

Teşkilat akademisi eğitim programları 11-12 Aralık Ege, 18-19 Aralık tarihlerinde ise Akdeniz bölgesinde devam edecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!