Yurtta kış

Güncelleme Tarihi:

Yurtta kış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 17:34

- Düzce'de kent merkezi, D-100 karayolu ve TEM otoyolu Bolu Dağı kesimiyle D-655 Batı Karadeniz bağlantı yolunda kar yağışı etkili oluyor

Haberin Devamı

DÜZCE (AA) - Düzce'de kent merkezi, D-100 karayolu ve TEM otoyolunun Bolu Dağı geçişi ile D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunda devam eden kar yağışı, ulaşımda aksamaya neden oluyor.

Yağış nedeniyle Bolu Dağı'nda kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı. D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun Hiciz ve Kabalak rampalarında sürücüler, tipi nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Kent merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreyi, yüksek kesimlerdeki Topuk Yaylası, Güzeldere ve Tepeköy mevkilerinde de 50 santimetreyi geçti.

D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişindeki Bakacak, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Darıyeri Hasanbey ve Dipsizgöl mevkilerinde ilerlemekte güçlük çeken ağır tonajlı araçlar, ulaşımı aksatıyor.

Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları ve hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!