Tercihler İçin Profesyonel Destek

Güncelleme Tarihi:

Tercihler İçin Profesyonel Destek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 15:16

MİLLİ EĞİTİMDEN TERCİH İÇİN PROFOSYENEL DESTEK.

Lise ve üniversite yerleştirme işlemlerinde öğrencilere destek olmak amacıyla Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan TEOG ve LYS danışmanlık büroları ilk gün büyük ilgi gördü.
Büroları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman 14 Temmuz’a kadar danışmanlık hizmetinin süreceğini belirtti. Yurtman öğrenci ve velilere bu hizmetten mutlaka yararlanmalarını tavsiye ederek “Burada 1 yıl içerisinde sınav maratonları yapıldı. Maratonlar bitti şimdi tercih dönemi başladı. Bizde öğrencilerimize doğru tercihleri yapma noktasında yardımcı olmak adına Rehberlik ve Araştırma Merkezinde hem TEOG hem de üniversite yerleştirmelerinde ilgili burada 3 ayrı büro kurduk. Ayın 14’üne kadar bürolarımız açık olacak. Bu sürecin hem velilerimize hem öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimize ve velilerimize tercihlerini yaparken bu bürolara başvurmalarını özellikle tavsiye ediyorum” dedi.
Büroların hafta sonu da hizmet vereceğini açıklayan Yurtman “Açılış gününde gördüğümüz kalabalık nedeniyle bürolarımızın hafta sonu da açık kalmasına karar verdik. Böylece çalışan velilerimizde hafta sonu öğrencileri ile birlikte bürolarımıza gelerek bu haklarını kullanabilirler” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!