Milletvekili Aday Adayı Orhan Aydın Destek Turunda

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Aday Adayı Orhan Aydın Destek Turunda
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 14:46

FOTO: AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İŞ ADAYI ORHAN AYDIN MUSTAFA YILMAZ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET EDİYOR DESTEK İSTİYOR VE PROJELERİNİ AÇIKLIYOR.

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı iş adayı Orhan Aydın Mustafa Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor destek istiyor ve projelerini açıklıyor.
Milletvekili Aday adayı Orhan Aydın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aydın, bu kapsamda Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetimini ziyaret etti.
Sporun ve sporcunun yanında olan Milletvekili aday adayı Orhan Aydın, her ilçeye bir spor kompleksi yapılması gerektiğini belirterek “Bunu yapabilirsek gençlerimizi uyuşturucudan, kötülüklerden koruyabiliriz” dedi.
Düzce’nin en önemli tarım ürünü olan fındık ile ilgili açıklamalarda bulunan Orhan Aydın, “Dünyanın fındık üretiminin yüzde 15’i bu bölgede çıkıyor. Ben ektiğim ürünün kaderini belirleyemiyorum. Dünyanın fındığını biz üretiyoruz fakat borsası Almanya’da. Almanya’da fındık mı var ki borsası orada. Fındık borsası bizde olursa fındığın fiyatını biz belirleriz geçen sezon fındık fiyatı ne ise her yıl o olur. Bununla ilgili mücadele edebilmem için benim Ankara’da olmam gerekiyor, vekil olmam gerekiyor” Diye konutu.
Milletvekili olduğu takdirde maaşını almayacağını ve hayır işleri için kullanacağını belirten Aydın, “Vekil olduğum takdirde teşkilatın çalışmalarının dışında halkın sorunlarını yerinde dinleyeceğim. 15 günde ya da ayda bir Düzce merkezde açacağım ofiste halkla birebir görüşmeler yaparak sorunları ilk ağızdan öğreneceğim” dedi.
ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ise “Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Orhan abimizi milletvekili olarak görmek isteriz. Aday gösterilirse onunla birlikte çalışırız” diyerek destek verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!