Halk Oyunları Düzce İl Birincileri Belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Halk Oyunları Düzce İl Birincileri Belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 12:44

Düzce Okullar arası Halk Oyunları İl Birinciliği Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirildi. Minik, yıldız, gençler ve büyükler kategorilerindeki yarışlarda, dereceye giren ekiplere ödülleri verildi.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Düzce İl Temsilciliğinin 2016 faaliyet programı kapsamında Okullar Arası Halkoyunları İl Birinciliği Yarışması yapıldı. 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarına okullar ve kulüpler katıldı.
Yarışmalarda Namık Kemal Ortaokulu minikler geleneksel düzenlemesiz kategorisinde, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gençler geleneksel düzenlemesiz kategorisinde ve Esenli Ortaokulu ise yıldızlar geleneksel düzenlemesiz kategorisinde birinci olarak kupaya uzandı.
Kulüpler Büyükler Geleneksel Düzenlemesiz kategorisinde Gölyaka Spor Kulübü birinci Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ikinci ve Hem Spor Kulübü üçüncü olurken, Büyükler Geleneksel Düzenlemeli kategorisinde Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Gençler Geleneksel Düzenlemesiz kategorisinde Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!