Eğitimde TEK Hedef Başarı

Güncelleme Tarihi:

Eğitimde TEK Hedef Başarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2015 14:05

VALİ ALİ FİDAN VE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞ OKUL SIRALARINA OTURDULAR.

Düzce’de 2015-2016 Eğitim-Eğretim yılı açılışı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda yapıldı. Burada konuşan Valisi Ali Fidan, eğitimde bu yıl hedefin kesin başarı olması gerektiğini söyledi.
Tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de 2015-2016 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle açıldı. TOKİ Mehmet Akif İlkokulu’nda düzenlenen programa Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, eğitim camiası ve davetliler katıldı.
Vali Ali Fidan, bu yıl itibarı ile fiziki yapıda bulunan eksikliklerin giderildiğini ifade ederek, kesin başarı istediklerini belirterek “Yeni eğitim öğretim yılı başları ile geçecektir eğitim öğretim bütün ülkelerin toplumların en önemlisi konusudur. Bizimde il olarak eğitime birinci önceliğimiz var. Eğitimde başarıyı yakalamak ilk hedefimiz. Fiziki mekanlar olarak okulların bakımını gerçekleştirdik. Artık hazırız sıra gençlerimizde çocuklarımızda öğretmenlerimizde ve velilerimizde. Yeni eğitim yılında çocuklarımızla öğretmen ve velilerimizle daha iyi diyalog kurarak başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’da eğitimin üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gerektiğini belirterek “Kararlılık isteyen ve süreklilik taşıyan uğraş dolu bir süreçtir. Amacımız da bu süreçte bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, bizim teknolojimizi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen, dinamik, özgüvenli bir nesil yetiştirmek olmalıdır” diye konuştu.
Konuşmaların sonrasında okula yeni gelen öğrenicilere eski öğrenciler çiçek verdi ve “Okulumuza hoş geldiniz” dediler.
Tören sonunda Vali Ali Fidan ve beraberinde ki heyet sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Öğrenci sıralarına oturan protokol üyeleri öğrencilerle tek tek ilgilendiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!