Düzce'de, 'Trafik Güvenliği Haftası' törenle kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Düzcede, Trafik Güvenliği Haftası törenle kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 14:55

Düzce'de, 'Trafik Güvenliği Haftası' törenle kutlandı

Haberin Devamı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)- DÜZCE'de, 'Trafik Güvenliği Haftası' ve 'İlk Yardım Günü' etkinlikleri Anıtpark'ta yapılan törenle başladı.
Törene Vali Ali Fidan, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir de katıldı. Vali Fidan, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyararak şöyle dedi:
"Ülkemizde trafik haftasını bilinçlendirme oluşturmak, dikkat çekmek nlamında kutluyoruz. Tafikte görev alan arkadaşlarımıza başarı belgesi verdik. Motosiklet sürücülerine kask dağıttık. Bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Ama özellikle bu farkındalığı daha çok eğitim çağında ki çocuklarımıza yönelik eğitim çalışmalarımızla sürdürüyoruz ki gelecekte trafik güvenliğine daha çok uyan bir nesil istiyoruz. Bu yıl aynı zamanda ilk yardım haftası ile birleşti."
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü İsmail Caran ise trafik kazalarının çoğunun insan kaynaklı olduğunu belirterek, "7-15 Mayıs tarihleri arasında Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor" dedi.
Konuşmaların ardından yılın trafik jandarma görevlisi Jandarma Astsubay Kıdemli Başsavuş İlhan Biçer, yılın trafik polisi polis memuru Sabri Sabri Çelikbaş, yılın trafik zabıtası zabıta memuru Murat Topçu, yılın karayolu görevlisi Bakım ve Trafik Teknik Görevlisi Koray Çonkır ve yılın örnek sürücüsü Celal Geçgel’e Düzce Valisi Ali Fidan tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi.
Törenin ardından protokol üyeleri, emniyet ve jandarma tarafından hazırlanan stantları gezerek bilgiler aldılar. Vali Fidan ayrıca motosiklet sürücülerine kask hediye ederek, kesinlikle takmaları konusunda uyarıda bulundu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!