Denetimli Serbestlik Yükümlülerine Film Gösterimi

Güncelleme Tarihi:

Denetimli Serbestlik Yükümlülerine Film Gösterimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 08:56

DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDE DENETİMLİ SERBESTLİK YÜKÜMLÜLERİNE FİLM GÖSTERİMİ

Düzce Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Topluluğu ile Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Özgürlük Yazarları” isimli film gösterimi, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Film gösterimine; Üniversitenin Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çetin Yılmaz, Düzce Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Arslan, Cumayeri Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Oğuzhan Kendirli, Öğr. Gör. Sabri Uzuner, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde görevli Sanem Şeker ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızdan Şube Müdürü Hasan Mutlu, denetimli serbestlik hakkından yararlanan yükümlüler ve öğrenciler katıldı.
Düzce denetimli serbestlik yükümlülerinin boş zamanlarını yapılandırmak, sanatla ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen sinema etkinliği çerçevesindeki “Özgürlük Yazarları” adlı film gösterimine Üniversitenin Cumayeri Meslek Yüksekokulu öğrencileri de katıldı. Film gösterimine öğrencilerin de yoğun ilgisi oldu.
Film gösteriminin sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Düzce Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Arslan etkinliğin amacını yükümlülerin izledikleri film ile hayatlarına yeni yansımalar sağlayarak ilerleyebilmelerine yardımcı olmak, sanat ile toplum arasında bir bağ kurarak yükümlülerin hayatlarına yeni deneyimler kazanmalarına destek olmak şeklinde açıkladı. Cenk Arslan, etkinliğin düzenlenmesine destek olan Üniversitemize ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!