Çocuklar için örüyorlar

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için örüyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 13:33

Çocuklar için örüyorlar

Haberin Devamı

DÜZCE, (DHA) - DÜZCE Belediyesi'nin 'Gönül Örgüsü' projesinde bir araya gelen kadınlar, Sevgi Evleri'ndeki çocuklar için şapka, atkı ve eldiven dokuyor.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Kalıcı Konutlar Hanımlar Lokalinde başlatılan 'Gönül Örgüsü' projesinde Düzce Valisi Zülkif Dağlı'nın eşi Nurgül Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın eşi Nursel Ay ve kadınlar bir araya gelerek, Sevgi Evleri'ndeki çocuklar için şapka, atkı ve bere örüyor. Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç, "Kalıcı Konutlarda bulunan Hanımlar Lokalinde bir araya gelerek 'Gönül Örgüsü' projesi kapsamında güzel şeyler ortaya çıkarıyoruz. Hanımlarımız burada hem sohbet ediyor hem de güzel bir projeye imza atıyor. Bu sayede Sevgi Evlerinde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bir nebzede olsa yararımız dokunuyor ve bu bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk ise, "Burada hanımlarımız gelip çaylarını kahveleri içiyorlar, sohbetlerini ediyorlar. Biz de onların sohbetlerine katıldık. Burada birbirleriyle sohbet ederken sosyal projelere de onları ortak etmek istedik. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak 'Gönül Örgüsü' projesi başlattık. Bu proje sayesinde ördüğümüz şapka, atkı ve eldivenlerden oluşan el örgülerini Sevgi Evlerindeki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız. Hanımlarımız da böyle bir projenin içinde olmaktan son derece mutlular" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!