24 Kasım Öğretmenler Günü

Güncelleme Tarihi:

24 Kasım Öğretmenler Günü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 11:30

- Düzce'de mesajlar yayımlandı

Haberin Devamı

DÜZCE (AA) - Düzce'de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajları yayımlandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, mesajında, öğretmenlerin yeni nesiller yetiştirmek üzere görev üstlendiklerini belirtti.

Öğretmenlerin, hayat kalitesini arttırmak adına önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Keleş, "Bugün iyilik, fedakarlık, bilgi ve sevgi timsali öğretmenlerimizin en özel günü. Geleceğin dünyasını inşa etmek adına her türlü şartta, memleketimizin bütün köşelerinde fedakarca çalışan öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum" ifadesini kullandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, öğretmenlerin hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan büyük bir sorumluluk yerine getirdiklerini bildirdi.

Rektör Şerifoğlu, bilgiyi, erdemi ve tüm insani değerleri öğrencilerine öğreterek Türkiye'nin gelişmesine katkı sağlayan öğretmenlerin gününü kutladığını kaydetti.

Haberin Devamı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, öğretmenlerin, toplumun en büyük düşmanı olan cehaletin düşmanı olduğunu anlattı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak ise mesleğine aşık öğretmenlerin her zaman eşsiz öğrenciler yetiştirdiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Öğretmenlik çok kutsal ve sabır isteyen bir meslektir. Bugün, Türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde MÜSİAD Düzce olarak ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, öğretmenlerimizi sevgiyle candan kutluyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!