Vali Güzeloğlu, uluslararası şampiyonalarda madalya kazanan sporcuları tebrik etti 

Güncelleme Tarihi:

Vali Güzeloğlu, uluslararası şampiyonalarda madalya kazanan sporcuları tebrik etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 15:01

Vali Güzeloğlu, uluslararası şampiyonalarda madalya kazanan sporcuları tebrik etti 

Haberin Devamı

Canan ALTINTAŞ- Serdar SUNAR/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, uluslararası spor müsabakalarında dereceye girerek madalya alan sporcuları makamında tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde atletizim dalında uluslararası alanda dereceye giren sporcuları makamında kabul etti. 12'nci dünya yıldızlar ile Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda dallarında bronz ve gümüş madalya kazanan sporcuları kutlayan Vali Güzeloğlu, sporcularla bir süre sohbet etti. 12'nci Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası'nda dünya 3'üncüsü olan ve  bronz madalya kazanan Şirin Karabal, bronz madalya kazanan Meryem Bekmez, bronz madalya kazanan Ayşe Tekdal'ı makamında ağırlayan Vali Güzeloplu, başarılı sporcuların yanında olduğunu belirterek her türlü desteği sunacaklarını söyledi.  
Dünya çapında ve Avrupa'da atletizm dalında 3 gencin büyük başarı sağladığını belirten Vali Güzeloğlu, "Şirin, Meryem ve Ayşe sadece Diyarbakır'ın değil Türkiye'nin de gururu oldu.  Bayrağımızı, marşımızı göndere çekip dinlettiler. Ve alanında atletizmin yürüyüş gibi, bu güne kadar hiç madalya almadığımız bir alanda madalya taşıdılar. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ortaya koydukları çabayı taktir ediyorum. Onları yetiştiren antrenörlerini de tebrik ediyorum. Her birinin Diyarbakır'da uluslararası alana ulaşan hikayeleri var. Bundan çok büyük mutluluk duydum. Kendilerine her türlü desteği bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da fazlasıyla sunacağız. Bütün imkanlarımız hem şampiyonlarımızın, hem de onları izleyip örnek alacak bütün gençlerimizin hizmetinde" dedi. 
Vali Güzeloğlu makamında ağırladığı sporculara altın ve çeşitli hediyeler vererek tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!