U15’te Şampiyon Amed Sfk

Güncelleme Tarihi:

U15’te Şampiyon Amed Sfk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 10:13

Final maçında Ergani Gençlerbirliği’ni 5-0 mağlup neden Amed SFK U15 Genç Futbol Takımı, il şampiyonu olarak Diyarbakır’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı.
Kendi grubunu ilk sırada tamamlayarak Play-Off’a kalan Amed SFK, Play-Off’ta Kayapınar Belediyespor ve Diyarbakır Futbol Kulübü’nü yenerek, final oynamaya hak kazandı. Amed SFK, final maçında Ergani Gençlikspor da 5-0 mağlup ederek Diyarbakır şampiyonu oldu. Ekip, mart ayında başlayacak Türkiye Şampiyonası’nda Diyarbakır’ı temsil edecek.
Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Adnan Zengin, bölgedeki yetenekli gençleri kulübe kazandırmaya özen gösterdiklerini söyledi. Zengin, “Her zaman sosyal faaliyet alanlarında özellikle de spor faaliyetlerinde var olan ve çeşitli branşlarda başarılar kazanan bir spor kulübüne sahibiz. Bütün branşlarda olduğu gibi özellikle futbol turnuvalarında çeşitli kademedeki takımlarımız başarı elde etmekte, şampiyonluklar kazanmaktadır.U17’den sonra U15’te de Diyarbakır şampiyonu olduk.Başarı için büyük gayret ve çaba sarf eden sporcularımızın ve takımlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!