TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanlığı'na yeniden Karakaş seçildi

Güncelleme Tarihi:

TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanlığına yeniden Karakaş seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 15:28

TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanlığı'na yeniden Karakaş seçildi

Haberin Devamı

Selim KAYA/DİYARBAKIR, (DHA)- TÜRKİYE Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Diyarbakır Şubesi'nin olağan genel kurulunda, Abdulsamet Karakaş 5'inci kez başkan seçildi.
Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği Diyarbakır Şubesi'nin, Sümer Park Konferans salonunda yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına delegeler yoğun katılım gösterdi. Doğan Ağalday başkanlığında Ahmet Öner ile Mahmut Deri'den oluşan divan heyetinin oy çokluğuyla kabul edilmesinden sonra, Antrenör Cemal Cengizoğlu faaliyet raporunu okudu. 
Daha sonra divan başkanı Doğan Ağalday delegelerden liste istedi. Eski Başkan Abdulsamet Karakaş divana listesini sundu ve yapılan açık oylamada 5'inci kez TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanı seçildi. Karakaş, seçimden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, "Öncelikle bana bir kez daha hizmet için şans verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Seçimden önce kahve köşelerinde bazı dedikodular oldu. Bizim burada bir derneğimiz var. Kimin ne sorunu varsa gelsin dernekte bunu bizimle paylaşsın. Ben her zaman eleştirilere açık biriyim. Hatamız varsa eleştirsinler. Ama kahve köşelerinde atıp tutanları sevmiyorum" dedi.
TÜFAD'ın yeni seçilen yönetim kurulu, Abdulsamet Karakaş, Recep Bayık, Fetullah Onat, Nevzat Türker, Süleyman Şenci, Murat Yelimlieş, Veysi çakır, Hacı Aktaş, Ramazan Koç, Kenan Dişli, Şuayip Balıkçı, Şirin Talva, Enver Aylak, Abdurrahman Kızılay ve Mehmet Balkaş'tan oluştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!