DEAŞ'lı terörist Hasan Aydın'ın fotoğrafı ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

DEAŞlı terörist Hasan Aydının fotoğrafı ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 18:08

Suriye'de biri asker 2 Türk'ü kaçıran ve terör örgütü DEAŞ'ın infaz timinde yer alan 3 hainin kimliği belirlenmişti. Teröristlerden Hasan Aydın'ın fotoğrafı da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Suriye'de terör örgütü DEAŞ'ın Türklerden oluşturduğu 'Yaşar Grubu'nun içerisindeki infaz timinde yer alan ve daha önce Türkiye'de 2 kez gözaltına alınıp bırakıldığı belirlenen Hasan Aydın'ın fotoğrafı ortaya çıktı.

Suriye'de biri asker 2 Türk vatandaşının kaçırılması dahil DEAŞ'ın propaganda görüntülerinde yer alan 3 Türk'ün, Hasan Aydın, Muhittin Büyükyangöz ve Talip Akkurt olduğu belirlenmişti. DEAŞ'e yakın internet sitelerinde yer alan görüntülerde yer alan kişilerden Hasan Aydın'ın, Adana'da polisin ilk olarak 2012 yılında düzenlediği El Kaide terör örgütü operasyonunda gözaltına alınıp bırakıldığı, sonra da 2015'de Hatay'dan Suriye'ye geçmek isterken askeri malzemeler ve Drone ile birlikte yakalandığı ve yine serbest kaldığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Adana'da 31 Aralık'ta düzenlenen operasyonda Aydın'ın 3 ağabeyi yakalanmış, Remzi ve Recep Aydın tutuklanırken, Davut Aydın ise serbest bırakılmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!