Gönüllü Gençlik ile Temiz Geleceğe Projesi

Güncelleme Tarihi:

Gönüllü Gençlik ile Temiz Geleceğe Projesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 15:28

- Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 4. sınıf beden eğitimi öğrencileri, Dicle ÜNiversitesi Spor Birliği Başkanlığı oraganizasyonuyla "Gönüllü Gençlik ile Temiz Geleceğe" projesi başlattı.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR (AA) - Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 4. sınıf beden eğitimi öğrencileri, Dicle ÜNiversitesi Spor Birliği Başkanlığı oraganizasyonuyla "Gönüllü Gençlik ile Temiz Geleceğe" projesi başlattı.

BESYO öğrencileri, "Topluma hizmet uygulamaları" dersi kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla, şehrin en işlek yerleri olan Ekinciler Caddesi ve Sanat Sokağı’nda çöp topladı.

BESYO Öğretim Görevlisi Nihat Mızrak, topluma hizmet uygulamaları dersi adı altında 5 yıldır benzeri çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Mızrak, "Bu seneki uygulamamız çöp toplamak oldu. Öğrencilerimizle birlikte kentte temizlik ihtiyacının had safhaya çıktığı kanısıyla bu çalışmayı başlattık. Çalışmamız, 60 öğrencimiz ile 6 ay boyunca devam edecek. Amacımız bunu 200-300 öğrenciye çıkarabilmek. Ayrıca, her hafta diğer merkez ilçelerimizde bu projeyi sürdüreceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!