Bağlar'daki terör operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Bağlardaki terör operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 11:11

- Kaynartepe Mahallesi'ndeki operasyonda keskin nişancı silahı ile çok sayıda ilaç ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Haberin Devamı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Kaynartepe Mahallesi'ndeki operasyonda keskin nişancı silahı ile çok sayıda ilaç ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Merkez Bağlar ilçesinde 5 gün önce gece yolu trafiğe kapatıp bazı araçları ateşe veren teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan, bir polisin şehit edildiği, 10 polis memurunun yaralandığı, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmanın ardından sokağa çıkma yasağının uygulandığı Kaynartepe Mahallesi ile çevresinde alınan güvenlik önlemleri sürüyor.

Operasyon kapsamında bazı adreslerde yapılan aramada 1 keskin nişancı tüfeği, 1 kaleşnikof, bu silahlara ait mühimmat, ilaç, spor ayakkabı, elbise ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler arasındaki pembe ayakkabılar ve çok sayıda bit ilacı dikkati çekti.

Haberin Devamı

Güvenlik güçleri, teröristlerin yakalanması ve tuzaklanan patlayıcıların imhası için arama tarama çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!