Bağlar’da koronavirüse karşı dezenfekte seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Bağlar’da koronavirüse karşı dezenfekte seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2020 17:02

Bağlar’da koronavirüse karşı dezenfekte seferberliği

Haberin Devamı

DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Ak Partili Bağlar Belediyesi, yeni tip koronavirüs tehdidine karşı sokak ve caddelerde antiseptik solüsyon ilacı ile dezenfekte seferberliği başlattı.
Türkiye, yeni tip koronavirüs ile mücadelede önlemler almaya devam ederken, Diyarbakırda 400 bin nüfusu ile 36 ilden büyük olan Bağlar ilçesinde belediye önemli bir çalışmayı hayata geçirdi. Bağlar Belediyesi 8 buhar özellikli araç ve 20 uzman personel eşliğinde cadde ve sokakları dezenfekte etti. Antiseptik solüsyon ilacı ile yapılan çalışmalar ile vatandaşların kullandığı yaşam alanlarının bulaşıcı olan virüse karşı dezenfekte edilmesi amaçlanırken, sokak ve caddelerdeki çöp konteynerleri de dezenfekte edildi.
'YAŞAM ALANLARINI DEZENFEKTE EDİYORUZ'
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, devletim tüm imkanlarıyla seferberlik başlattığına dikkat çekerek vatandaşların vereceği destek ile mücadelenin başarıya ulaşacağını kaydetti. Beyoğlu, "Modern özelliklere sahip 8 aracımız ve 20 uzman personelimizle beraber cadde ve sokakları dezenfekte ediyoruz. Almamız gereken önlemleri alıyoruz ondan sonrası Allah'ın takdiridir. Ülkemiz bu tehlikeyi en erken fark eden ve tedbir alan ülkelerden biri oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında büyük bir mücadele yürütülüyor. Ama bu tek başına yetmez. Vatandaşlarımız alınan tedbirlere ve kurallara mutlaka uymalıdır. Tehlike geçene kadar evlerimizden çıkmayalım" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!