AK Partili Netice Arslan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Netice Arslan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2015 11:38

AK PARTİ DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAYI NETİCE ARSLAN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili Netice Arslan seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcilerini ziyaret etmeye devam ediyor.
Milletvekili adayı Netice Arslan sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarına Ak Ocaklar Derneği’ni ziyaret etmeyle başladı. Dernek yöneticileri tarafından karşılanan Arslan, ülkenin yarınlarının gençlerin elinde olduğunu söyledi. Arslan, "Gençlerimiz ne kadar eğitimli bilgili ve kültürlü olurlarsa geleceğimiz o kadar iyi olur, gençlerimizin iyi yetişmesi için de Ak Ocaklar gibi derneklere çok büyük görev düşüyor" dedi.
Ak Ocakları Genel Başkanı Hakan Yiğit, Arslan’a bu güzel fikirleri için teşekkür etiklerini belirterek, kendilerinin de gençlerin gelişimi için elinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.
AK Parti Diyarbakır milletvekili Netice Arslan daha sonra Hizmet Der ve Şura Der’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Arslan son olarak dün düşme sonucu ayağından ve başından yaralanan Ak Parti sevdalısı ve Ak Parti Sur ilçe başkanlığı kadın kolları üyesi Saliha Gündüz’ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyaretler Ak Parti Diyarbakır milletvekili adayı Alaattin Parlak da eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!