Ak Partili 2 yöneticinin öldürülmesini DOGÜNSİFED kınadı

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili 2 yöneticinin öldürülmesini DOGÜNSİFED kınadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2017 13:01

Ak Partili 2 yöneticinin öldürülmesini DOGÜNSİFED kınadı

Haberin Devamı

DİYARBAKIR, (DHA) - DOĞU Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Özkılıç, Ak Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ve Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’nin silahlı saldırı sonucu öldürülmelerini kınadı. 
DOGÜNSİFED Başkanı Aziz Özkılıç konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Şiddetin, hayatımızın her alanını baskı altına almaya çalıştığı bu dönemlerde, demokrasiye ve siyaset kurumuna karşı yapılan bu saldırıları kınadıklarını belirten Özkılıç şöyle dedi:
"Sivil toplum kuruluşları olarak ve en başta bölgede yaşayan vicdanlı insanlar olarak, hayatını kaybeden her canın acısını yüreğimizin en derinlerinde hissediyoruz. Konuşmak, diyalog kurmak sivil alanda siyasetin olmazsa olmazlarıdır. Bu nedenle şiddet yerine sivil siyasete inanmak ve bu alanda mücadele etmek demokrasimiz için, siyaset kurumu için ve nihayetinde ülkemizin geleceği için son derece önemlidir. Bizlere düşen ise ülkemizin bu zor zamanlarında daha sağduyulu, birlik ve beraberlik içerisinde durmaktır. DOGÜNSİFED olarak, ülkemizin neresinde yaşanırsa yaşansın, her şiddet olayını tüm kalbimizle kınıyoruz. Türkiye’nin bugünü için, geleceği için, çocuklarımız için, şiddetin karşısındayız ve öyle olmaya da her zaman devam edeceğiz."
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!