Yarışmanın birincisine ağırlığınca fasulye

Güncelleme Tarihi:

Yarışmanın birincisine ağırlığınca fasulye
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2017 15:12

Yarışmanın birincisine ağırlığınca fasulye

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Çameli İlçesi'nde düzenlenen 5. Uluslararası Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası'nın tamamlanmasının ardından dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Törende birincilik kürsüsündeki Muzaffer Dündar'a ağırlığınca kuru fasulye hediye edildi.

Çameli İlçesi'nin 2 bin 150 rakımlı Yaylacık Dağı, bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Yarışmaya bu yıl yurt içi ve yurtdışından toplam 59 yamaç paraşütü sporcusu katıldı. Yarışmanın sona ermesinin ardından dereceye girenler için Çameli Belediye Parkı önünde ödül töreni düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yarışmaları sorunsuz bir şekilde tamamladıkları için mutlu olduklarını, hava sporlarının ilçede gelişmesi için çabalarını sürdüreceklerini ifade etti. Arslan, Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski'nin 2018'de Yaylacık Dağı'nda Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası yarışlarının düzenleneceğini bildirdiğini söyledi.

Törende, dereceye giren sporculara madalya ve plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. Yarışma Birincisi Muzaffer Dündar, ikincisi İbrahim Kavuncu üçüncü ise Rasim Eser oldu. Birinci Muzaffer Dündar'a ilçede önemli bir gelir kalemi olan Çameli fasulyesi hediye edildi. Ağırlığı kadar fasulye verilen Dündar, toplam 92 kilo Çameli fasulyesinin sahibi oldu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!