Tin: "Yeni Türkiye yolunda güçlü bir başlangıç yaptık"

Güncelleme Tarihi:

Tin: Yeni Türkiye yolunda güçlü bir başlangıç yaptık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 17:30

Tin: "Yeni Türkiye yolunda güçlü bir başlangıç yaptık"

Haberin Devamı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin üçüncü olağanüstü büyük kongresi ile ilgili olarak "Yeni Türkiye yolunda güçlü bir başlangıç yaptık" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin üçüncü olağanüstü kongresine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Tin yaptığı değerlendirmede, AK Parti'nin sadece bir kongre gerçekleştirmediğini, aynı zamanda köklü bir değişimin de en güçlü adımını attığını belirterek, "Milletimiz referandumda verdiği evet oyları ile bir sistem değişikliğini hayata geçirdi. Bu değişiklik liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden milletin partisiyle buluşturdu. Bugün yeni bir sürece giriyoruz. Partimizin kurucu genel başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 998 gün sonra yeniden genel başkan oldu. Böylesi kutlu bir yolda liderimize yol arkadaşlığı yapıyor olmak bizler için bir gurur vesilesidir" dedi.

Tin, AK Parti kadroları olarak hep ilk günkü aşk ve heyecanla çalıştıklarını ifade ederek, "Bugün yeni Türkiye yolculuğumuzda yeni ve güçlü bir başlangıç daha gerçekleştiriyoruz. Büyük hedeflerimiz var. 3'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu olağanüstü büyük kongre, hedeflerimizi yakalamak ve ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağımız yeni bir başlangıç olacaktır. Bu kongre gösteriyor ki, milli ve yerli sanayimiz daha da büyüyecek. İhanet odaklarının nefesi kesilerek hainlerin kökü kazınacak. Türkiye her alanda yeniden diriliş ve yeniden yükseliş için aydınlık bir sayfa açarak kararlı bir şekilde yürüyüşünü sürdürecek" dedi.

ÖZKAN'A TEBRİK

Kongrede Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği görevine seçilen Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ı da tebrik eden Tin, "Bu bir nöbet değişimi, kongre dönemlerinde böyle önemli değişimler yaşanır. Her dönem MKYK'da Denizli ismini görmek bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Partinin kurulduğu ilk günden bugüne neredeyse her dönem Denizli'den bir hemşerimiz partinin üst yönetim organında yer aldı. Bugün Cahit Özkan kardeşimize bu görev tevdi edildi. Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan kardeşimin layıkıyla bu görevin üstesinden geleceğine yürekten inanıyor ve üstlendiği yeni görevinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!