Tekstil sektörüne yön veren Babadağlılar sandığa gtiti

Güncelleme Tarihi:

Tekstil sektörüne yön veren Babadağlılar sandığa gtiti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 13:55

Tekstil sektörüne yön veren Babadağlılar sandığa gtiti

Haberin Devamı

DENİZLİ ve İstanbul tekstil sektörüne yön veren çok sayıda işadamının da üyesi olduğu Babadağlı Sanayici ve İş adamları Derneği'nin (BASİAD) 10'uncu Olağan Genel Kurulu, Denizli İhracatçılar Birliği Konferans Salonu'nda yapıldı.

Aralarında Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu gibi sanayicilerin de üyesi olduğu BASİAD'ın 10'uncu Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Seçime tek aday olarak giren tekstilci işadamı Selim Kasapoğlu, ikinci kez başkan seçilerek güven tazeledi. 250 üyesi olan BASİAD Yönetim Kurulu'nda Selim Kasapoğlu'nun yardımcılığına Mehmet Uğur Çoban atanırken, yönetim kurulu üyeleri Şerif Arpacı, Doğan Değirmenci, Hüseyin Olgaç, Fedai Kundak, Yunus Helvacı, Raziye Afyon Çetindağ, Osman Uğurlu Çalışkan'dan oluştu.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, "Denizli başta olmak üzere ülkemiz tekstil sektörüne yön veren çok sayıda işadamının üyesi olduğu BASİAD, 20'nci yılında önemli bir sivil toplum örgütü haline geldi. Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Öğretmen Lisesi için derneğimiz 3 milyon TL harcayarak öğrenci yurdu yaptı. Aynı okulun Fen Lisesi olması için yetkili mercilerle görüşmelerimiz sürüyor. Babadağ'a yaşlılar için Geriatri Merkezi açılması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile temaslarımız sürüyor. Babadağ alternatif turizm yolu çalışmalarımız hızla devam ediyor. Turizm yolu üzerine büyük bir tekstil mağazası ve restoran inşa edilecek. Babadağ'da modern yaşam alanı oluşturacağız, sokak restorasyon çalışmaları için yakın zamanda çalışmalara başlıyoruz" diye konuştu.

Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)

Fotoğraf

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!