Sarayköy'de doğalgaz çalışmaları başladı

Güncelleme Tarihi:

Sarayköyde doğalgaz çalışmaları başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 15:41

Sarayköy'de doğalgaz çalışmaları başladı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Sarayköy İlçesi'nde doğalgaz hattı yapım çalışmalarına başlandı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yıl sonuna kadar ilçede 8.5 kilometrelik doğalgaz hattı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Geçen mart ayında toplu açılış töreni için Denizli'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarayköy'ün de aralarında olduğu 4 ilçeye doğalgaz geleceğini belirtti. Sarayköy'de beklenen doğalgaz hattı döşeme çalışmaları başladı. Hazırlanan projeye doğrultusunda ilk olarak Turan Mahallesi, 24 Mayıs Caddesi'nde ilk kazma vuruldu.

Çalışmaları inceleyen ve doğalgaz borusuna ilk kaynağı yapan Sarayköy Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Necati Özbaş, ilçe genelinde yılsonuna kadar 8.5 kilometrelik doğalgaz hattı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. İlçenin doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla daha modern bir hal alacağını belirterek, "Doğalgaz çalışmalarımıza başladık. Bu yıl 8.5 kilometre hattın döşenmesi planlanıyor. Yapılan altyapı işlemleri biraz meşakkatli bir iş. Toz toprak, zaman zaman da altyapı tıkanıklıklar baş gösterebiliyor. Yaşanabilecek bu sorunlardan dolayı tüm vatandaşlarımızdan özür diliyor, sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların Sarayköy'ün çok daha modern bir şehir olma yolunda önemli bir adım olacağını düşünüyorum" dedi.

Hasan ARSLAN / SARAYKÖY (Denizli), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!