Platform istedi, vekiller devreye girdi

Güncelleme Tarihi:

Platform istedi, vekiller devreye girdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 17:23

Platform istedi, vekiller devreye girdi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de 23 meslek odası ve sivil toplum örgütünün oluşturduğu Denizli İşadamları ve Tüccarlar Platformu üyeleri Türk Hava Yolları'nın yaz tarifesindeki uçuş saatlerinin uygun olmadığı gerekçesiyle değişikliğini talep etti. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türk Hava Yolları ile yaptıkları görüşmeler sonucu uçuş saatlerinin düzenlendiğini açıkladı.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli - İstanbul ve İstanbul - Denizli uçak sefer saatlerinin Denizli Sanayici ve Tüccarlar Platformu'ndan ve sanayicilerden gelen talep üzerine girişimleri sonucu yeniden düzenlendiğini söyledi. Denizli'nin Türkiye'nin en çok ihracat yapan 8'inci şehri, üretim ve ihracatın merkezi olduğunu söyleyen Tin, "Turizm değerleri bakımından da önemli bir yere sahip, böylesi güçlü bir potansiyeli olan bir şehrin taleplerine cevap bulmak elbette bizim önceliğimizdir. Denizli Platformu'nun, iş dünyamızın ve birçok vatandaşımızın talebi üzerine İstanbul- Denizli ve Denizli- İstanbul uçak seferlerinin tercih edilen saatlere göre seferlerinin düzenlenmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, milletvekili Cahit Özkan'la hep birlikte konuyu yakından takip ederek sonuçlanmasını sağladık" dedi.
AK Partili Şahin Tin, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ile yapılan görüşmeler sonucunda 25 Nisan'dan itibaren İstanbul-Denizli seferlerinin Atatürk Havalimanı'ndan sabah 06.00 ve 17.10'da kalkış yapacağını, Denizli'den Atatürk Havalimanı'na uçuşların ise sabah 08.15 ve 19.25'te kalkacağını belirtti. Tin, Anadolu Jet'in ise Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 16.25'te kalkacağını, Denizli Çardak Havalimanı'ndan hareket saatinin ise 18.55 olarak belirlendiğini açıkladı. Tin, "Belirlenen saatler doğrultusunda sanayicimizin ve iş insanımızın günübirlik İstanbul ziyaretleri, ticari görüşmeleri, iç ve dış dünyaya açılan kapı olan İstanbul'a ulaşımın daha kolay hale geleceğini ümit ediyoruz. Her zaman şehrimizin taleplerine cevap bulmanın gayretinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!