Pamukkale'de gezici vezne dönemi başladı

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalede gezici vezne dönemi başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 11:09

Pamukkale'de gezici vezne dönemi başladı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, merkeze uzak olan mahallelerde yaşayan vatandaşların emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisi gibi belediyeye yapılacak ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için gezici vezne hizmetini devreye soktu.

Pamukkale Belediyesi, ilçede vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan gezici vezne uygulamasını başlattı. 68 mahalle ve 331 bin nüfusa sahip Pamukkale ilçesinde, özellikle merkeze uzak olan mahallelerde yaşayan vatandaşların belediyeye yapacağı emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi gibi ödemeleri için gezici vezne belirlenen plan çerçevesinde mahalle mahalle dolaşmaya başladı. Gezici vezne hizmetiyle vatandaşlar zaman kaybı yaşamazken, ödemelerini de cezai duruma düşmeden gerçekleştirebiliyor. Gezici vezne pazartesi günleri, Uzunpınar, Irlıganlı ve Korucuk, salı günleri, Aktepe, Karakurt, Cankurtaran, Çarşamba günleri Karahayıt, Pamukkale, Perşembe günleri Karşıyaka, Akhan ve Pınarkent, Cuma günleri ise, Akköy ve Anafartalar mahallelerinde hizmet veriyor.

AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaş odaklı hizmet verdiklerini belirterek, "İlçemiz geniş bir coğrafyaya sahip. Bu nedenle özellikle merkeze uzak mahallelerimizde vatandaşlarımızın belediyemize yönelik vergi ödemelerini merkeze gelmeden kolayca yapabilmeleri için gezici vezne hizmetini devreye soktuk. Hem vatandaşlarımızın yaşayacağı zaman kaybının önüne geçtik hem de ödemelerini gecikmeye düşmeden yapabilmeleri imkanını sunmuş olduk" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!