Pamukkale Belediyesi, kütüphaneyi evlere taşıdı

Güncelleme Tarihi:

Pamukkale Belediyesi, kütüphaneyi evlere taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2021 11:29

Pamukkale Belediyesi, kütüphaneyi evlere taşıdı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, koronavirüs salgınının ortaya çıkmasıyla birlikte sokak kısıtlamalarının olduğu günlerde, evlerinden çıkamayan ilçe halkının evine kadar kitap servisi yaptı. Pandemi sürecinde geçen 1 yılda 800 vatandaşın istediği toplam 7 bin 500 kitap evlere ulaştırıldı.
Pamukkale Belediyesinin pandemi sürecinde evlere kitap servisi hizmeti, beğeni topladı. Geçen yılın mart ayından bu yana geçen yaklaşık 1 yıllık sürede kitap talebinde bulunan yaklaşık 800 vatandaşın istedikleri 7 bin 500 kitap evlerine kadar götürüldü. 2020 yılının başlarında 2 bin 700 üyesi ile 3 bin 700 kitap bulunan kitap kafede 2021 yılının ilk aylarında üye sayısı 3 bini, kitap sayısı da 5 bini geçti.
Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, bir yıldır koronavirüs salgınıyla mücadele sürerken, evlerinde kalarak mücadeleye destek veren vatandaşların ayağına kadar kütüphanedeki kitapları taşıdıklarını belirterek, "Sokak kısıtlamasının yaşandığı günlerde, yaklaşık 800 vatandaşımızın sadece bir telefonla istediği kitabı, kitap servisi hizmetimizle evlerine kadar ulaştırdık. Kitap Kafe'mizle tüm ilçe halkımızın tanışması ve koronavirüs salgınıyla mücadelede evlerinde kalarak destek veren vatandaşlarımızın vakitlerini verimli geçirebilmelerine destek olmak istedik. 1 yıl boyunca, vatandaşlarımızın evlerinden çıkma gereksinimi duymadan kitaplarla buluşmalarını sağladık. Kitap Kafe'ye üye olan ve kitaplarımızı okuyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!