Namal'a başarı belgesi

Güncelleme Tarihi:

Namala başarı belgesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 16:56

Namal'a başarı belgesi

Haberin Devamı

DENİZLİ İl Emniyet Müdürü'yken geçen hafta yayınlanan kararnameyle polis başmüfettişlerine atanan Hüseyin Namal'ın onuruna veda yemeği düzenledi. Yemekte Vali Altıparmak, Hüseyin Namal'a Denizli'deki başarılı hizmetlerinden dolayı başarı belgesi verdi.
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ın Emniyet Müdürü Hüseyin Namal onuruna verdiği veda yemeğine; 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Adalet Komisyonu Başkanı Ünal Yalçınkaya, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Vali Yardımcıları Ekrem Büyükata, Ali Şanlıer, Celalettin Cantürk, Kemal İnan, İsmail Soykan, Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, işadamı Ali Yağlı ile çok sayıda davetliler katıldı.
Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'a Denizli'ye verdiği hizmetler nedeniyle başarı belgesi veren Vali Altıparmak, yeni görevinde başarı diledi. Altıparmak, "Emniyet Müdürümüz, Denizli'de görev yaptığı dönem içerisinde bir çok başarıya imza atmıştır. Turizm ve sanayi kenti olan Denizli'de görev bölgesinde emniyeti sağlama, huzur ve güven ortamının oluşmasında gösterdiği başarılı yönetimlerinden dolayı kendisine Denizli halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!