Müftülüğün yaz kurslarını 6 bin 850 öğrenci bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Müftülüğün yaz kurslarını 6 bin 850 öğrenci bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 15:15

Müftülüğün yaz kurslarını 6 bin 850 öğrenci bitirdi

Haberin Devamı

DENİZLİ Merkezefendi ilçesinde Müftülük tarafından bu yıl 133 cami ve 29 Kuran kursunda açılan ve 6 bin 850 çocuğun katıldığı yaz kursları sona erdi. Yaz kurslarının Hilal Camisi'nde yapılan kapanış programında öğrencilere cüzdan hediye edildi.
Merkezefendi İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği 2016 yılı Yaz Kuran Kursları sona erdi. 133 cami ve 29 Kuran kursunda verilen yaz kurslarına 6 bin 580 çocuk katıldı. Kursların tamamlanması hedeniyle Hilal Camisi'nde kapanış programı düzenlendi. Programa Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçe Müftüsü Gencay Şenyayla, din görevlileri, Kuran kursu öğreticileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Kursa katılan çocuklar düzenlenen final programında Kuran-ı Kerim, şiir ve ilahiler okudu.
Programda konuşan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, "Bugün böyle güzel bir ortamda olmaktan gurur duyuyorum. Yaklaşık 1.5 ay önce başlayan kursların sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, "İlçe olarak çocuklarımız ile gurur duyuyoruz. Bütün çocuklarımız çok heyecanlı ve sevinçli. Belediyemiz kurulduğundan bu yana eğitime destek vermeye, çocuklara yatırım yapmaya devam ediyoruz" dedi.
Program sonunda tüm öğrencilere protokol üyeleri tarafından cüzdan hediye edildi.
Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!