Merkezefendi'de tapu işlemlerine kolaylık

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendide tapu işlemlerine kolaylık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 14:38

Merkezefendi'de tapu işlemlerine kolaylık

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 18'inci Bölge Müdürlüğü arasında Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi protokolü imzalandı. Protokol ile vatandaşlar belediyedeki işlemlerini Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne gitmeden yapabilecek.
Merkezefendi Belediyesi'nde düzenlenen protokol imza törenine AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tapu Kadastro 18'nci Bölge Müdürü Süleyman Özen, Merkezefendi Tapu Müdürü İbrahim Yılmaz katıldı. TAKPAS protokolünü Muhammet Subaşıoğlu ile Süleyman Özen imzaladı. Protokol ile Merkezefendi Belediyesi'nde vatandaşlar tapu ile ilgili işlemlerini yerinde yaptırabilecek.
Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen, "Genel Müdürlüğümüz ilk olarak tapu bilgilerinin elektronik ortamda ulaşımına olanak tanıyan ve büyük bir kolaylık sağlayan Tapu Bilgi Sistemi'ni devreye sokmuştu. Şimdi de hem tapu hem de kadastro bilgilerinin paylaşımına olanak tanıyan TAKPAS sistemi devreye girdi. Merkezefendi Belediyesi de bu sistemi imzaladığımız protokolle kullanacak. Hem tapu müdürlüklerimizde yaşanan yoğunluğun önüne geçecek, hem vatandaş açısından işlemlerin hızlı devamı için önemli kolaylık sağlayacak hem de belediyemizin yaptığı çalışmalarda anında ulaşımla işlemlerine devamı için önemli bilgi kolaylığı sağlayacak" dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'yle önemli bir bilgi alışverişi imkanı sunacak TAKPAS sistemi için protokole imza attıklarını söyleyerek, "Bu sistem sayesinde bilgilere anında ulaşarak gerekli planlamaları hızlıca yapabileceğiz. Vatandaşlarımızın belediyemizde yürüttüğü işlemleri hızlı yapabileceğiz. Hem zaman anlamında hem de işlemlerin hızı anlamında önemli bir kolaylık sağlanacak" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!