Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşanacak

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendide off-road heyecanı yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 18:14

Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşanacak

Haberin Devamı

DENİZLİ'de DENDOFF 2. Mahalli Off-Road yarışları Merkezefendi Belediyesi evsahipliğinde 6-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak. AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Ulusal formatta , ulusala aday yarış olacak. Tüm vatandaşlarımızı hafta sonunda off-road yarışlarına bekliyoruz" dedi.

Merkezefendi Belediyesi, off-road organizasyonuna ev sahipliği yapacak. 6-7 Mayıs tarihlerinde DENDOFF 2. Mahalli off-road yarışları, Saruhan Mahallesi'ndeki off-road pistinde gerçekleştirilecek.  AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar ve DENDOFF Başkan Yardımcısı Kenan Özsoy ile birlikte organizasyon hakkında bilgi veri. Başkan Subaşıoğlu, yarışmaya 20 aracın katılacağını belirtip,

"Önümüzdeki 2018 yılının TOSFED tarafından yayınlanacak yarış takvimine Merkezefendi'nin, bu off-road'un girmesi açısından bütün gözlerin Denizli'de bu organizasyonda olacağı önemli bir süreçteyiz. DENDOFF 2. Mahalli off-road yarışları bu hafta sonunda yapılacak. Biz de Merkezefendi Belediyesi olarak bu yarışlara evsahipliği yapıyoruz. Ulusal formatta, ulusala aday bir yarış olacak. Bu yarıştan alınacak 700 puan ile Denizli-Merkezefendi off-road pisti 2018 yılında yapılacak olan ulusal yarışın bir bölümüne evsahipliği yapabilecek. Hafta sonundaki yarış 5 etapta düzenlenecek. İlk 2 etabı orman etabı olarak gerçekleştirilecek" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!