Merkezefendi CHP yeni yerinde

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendi CHP yeni yerinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 16:27

Merkezefendi CHP yeni yerinde

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi İlçesi'nde CHP'nin yeni hizmet binasının açılışı milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı.
Denizli'nin büyükşehir olmasıyla 2014 yılında kurulan CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Altıntop Mahallesi'nde yeni hizmet binasına taşındı. Merkezefendi İlçe Teşkilatı'nın açılışı için düzenlenen törene CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı, CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, İl Başkanı Teoman Sancar ile ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Açılış töreninde konuşan Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, yeni binalarına taşınmanın mutluluğunu yaşadıklarını, teşkilat olarak yerel seçimde Merkezefendi Belediyesi'ni kazanmak için çalışacaklarını söyledi. CHP eski Genel Sekreteri ve Denizli eski Milletvekili Adnan Keskin ise, partililere sokaklara ve alanlara çıkmaları tavsiyesinde bulundu. Keskin, "Türkiye karanlık bir dönemden geçiyor, aydınlatacak olan sizlersiniz. Bu bina gösterişli bir bina olarak kalmamalı. İçerisinde CHP'nin anlatıldığı, Türkiye'nin içinde bulunduğu zor dönemin anlatıldığı etkinlikler düzenlenmeli. Partimizi dışarıda anlatacak CHP'ye inanan gençler yetiştirmeliyiz" dedi. CHP Milletvekili Kazım Arslan ve Melike Basmacı da Türkiye'yi içinde bulunduğu zor durumdan çıkaracak tek partinin CHP olduğunu söyledi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından partililer Merkezefendi İlçe Binası'nı gezdi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!