Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2014 21:53

- Denizlispor Teknik Direktörü Bizati: "Bu galibiyetle hiçbir şey bitmedi, ciddi anlamda kendimizi toparlamamız gerekiyor" - Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: "Beraberliği bile hazmedemeyecek durumda oynarken mağlubiyetle ayrılmak bizi son derece üzdü"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de sahasından Adanspor'u 2-1 mağlup eden Denizlispor'un Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Bu galibiyetle hiçbir şey bitmedi, ciddi anlamda kendimizi toparlamamız gerekiyor" dedi.

Bizati, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iki hafta mağlup olduktan sonra sahaya galibiyet için çıktıklarını söyledi.

Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Bizati, şunları dile getirdi:

"Bu galibiyetle hiçbir şey bitmedi, ciddi anlamda kendimizi toparlamamız gerekiyor. Sahada 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettiler. Fiziksel güç olarak yeterli olduklarını gösterdiler. İstekli olduklarını gösterdiler. Bu istek devam ettiği sürece Denizlispor sıkıntı yaşamayacaktır, hedefe doğru gidecektir. Genkov'un takıma katılması bize güç kazandırdı. Onun bölgesinde oynayan arkadaşlar da oynamasını istiyorlardı, o bizim güvenimizi ve iştahımızı biraz artırdı. Eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor."

- Adanaspor cephesi

Haberin Devamı

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de oynadıkları oyunun karşılığının mağlubiyet olmadığını söyledi.

Takımın harika futbol oynadığını kaydeden Eriş, şöyle devam etti:

"Rakibimizin 10 kişi kalmasıyla oyunu biraz daha önde karşılamaya başladık ama bu arada da istediğimiz pozisyonları çok fazla üretemedik. Çok isteyeceksiniz, egoizm ve bencillikten uzak duracaksınız, kolektif oynayacaksınız ama olmayacak. Bu mağlubiyetin, gol becerisini yüksek tutamamamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Beraberliği bile hazmedemeyecek durumda oynarken mağlubiyetle ayrılmak bizi son derece üzdü."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!