Liyakat'ın tiyatrosu Denizli sahnesinde

Güncelleme Tarihi:

Liyakatın tiyatrosu Denizli sahnesinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 11:42

Liyakat'ın tiyatrosu Denizli sahnesinde

Haberin Devamı

DENİZLİ Kongre ve Kültür Merkezi, 8 Nisan Cuma günü Liyakat Derneği, Denizli Genç İş Adamları Derneği ve Denizli Rotary Kulübü'nün işbirliği kapsamında 'Kadınlar Filler Ve Saireler' isimli tiyatro oyununu engelli sanatseverlerle buluşturacak.

Ege Bölgesi'nde girişimcilik projeleri yürüten Liyakat Derneği, Denizli Genç İş Adamları Derneği ve Denizli Rotary Kulübü ile yürüttüğü büyük ilgi gören, 'Yarın İçin Girişimcilik Sahnede - Engel Hiçbir Yerde' projesi kapsamında dernek oyuncularının sahnelediği bir tiyatro oyununu engelliler ile buluşturuyor. 'Kadınlar Filler Ve Saireler' isimli tiyatro oyunu hiç tiyatroya gitmemiş engellileri ve sanatseverleri biraraya getiriyor. Yunus Emre Gümüş tarafından yazılan, Sibel Erdenk tarafından yönetilen oyun 8 Nisan Cuma günü Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Liyakat Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi, "Yarın İçin Girişimcilik Sahne'de - Engel Hiçbir Yerde" sloganıyla hayata geçirdikleri beş aşamalı projede, girişimciliğin önündeki engellerin ortadan kaldırılması, engellilerin topluma kazandırılması ve engelin hiçbir yerde olmaması gerektiği farkındalığının yaratılmasını amaçladıklarını belirtti. Eskinazi, tiyatrodan elde edilen geliri yine engelli vatandaşların girişimcilik, kişisel gelişim ve sosyal eğitim almaları için kullanacaklarını dile getirdi.

DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!