Hatalı parka da fazla tonaja da tolerans yok

Güncelleme Tarihi:

Hatalı parka da fazla tonaja da tolerans yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 18:56

Hatalı parka da fazla tonaja da tolerans yok

Haberin Devamı

DENİZLİ'de güvenlik güçleri trafik denetimlerini arttırırken; kent merkezinde polis, trafik akışını engelleyen ve hatalı park eden 610 araca cezai işlem uyguladı, yasak yerlere park eden 65 araç çekiciyle bulunduğu yerden alındı. Jandarma ise oluşturduğu kontrol noktalarında uyguladığı denetimlerde fazla tonajda yük taşıyan kamyonlara cezai işlem uyguladı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün (perşembe) kent merkezinde yoğunlaştırılmış trafik denetimi uygulandı. Denetimler kapsamında seyir ya da park halinde 1195 araç kontrol edildi. Trafik akışını engelleyen, trafiğini aksaklığa uğratan veya kaldırımlara park eden sürücülere polis ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı. Öte yandan, yasak parktan dolayı 65 aracın çekici vasıtasıyla bulunduğu yerden alındığı belirtildi. Denizli İl Emniyet müdürlüğü tarafından vatandaşların daha güvenli bir trafik ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri ve trafik kazalarından uzak güvenli çevre ve huzurlu toplum oluşturmak amacıyla denetimlerini kararlıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ise ağır tonajlı kamyon sürücülerine yönelik kontrollerini arttırdı. Jandarma trafik timlerince son 1 haftada Honaz Kızılyer ve Kocabaş Mahalleleri arasında trafik denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde trafikte tehlike saçan fazla tonajlı kamyon sürücülerine ceza kesilirken gerekli yasal şartları taşımayan araçlar da trafikten men edildi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!