Halk Oyunları Ekibi Denizli’nin Gururu Oldu

Güncelleme Tarihi:

Halk Oyunları Ekibi Denizli’nin Gururu Oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2015 13:58

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE DÜZENLENEN 17. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ'NDE DENİZLİ VE TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEREK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATAN DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILDIZLAR HALK OYUNLARI TOPLULUĞU'NU MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRDİ.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen "17. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği"nde Denizli ve Türkiye’yi temsil eden Büyükşehir Belediyesi Yıldızlar Halk Oyunları Topluluğu’nu madalya ile ödüllendirdi.
"17. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği" etkinlikleri nedeniyle KKTC’ye giden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber ve Milli Eğitim Bakanı Özdemir Beroava ile Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akçayı ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Yıldızlar Halk Oyunları Topluluğu, kente dönüşte, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kokteyle katıldı.
Yenişehir Spor Merkezi’ndeki düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve halk oyunları öğretmenleri katıldı.
Başkan Zolan, Halk Oyunları Topluluğu’nun Denizli ve Türkiye’yi KKTC’de çok iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, "Hayat sadece ders değil. Mutlaka dersler çok önemli ama çocukların özgüvenlerinin gelişmesi adına sosyal etkinliklerimizi önemsiyoruz. Bugün 700’ün üzerinde halk oyunları kursiyerimiz var. Bunun dışında çocuklarımıza, gençlerimize sportif anlamda birçok imkanlar sağlıyoruz" dedi.
Başkan Zolan, Halk Oyunları Topluluğu üyelerine teşekkür belgesi vererek, madalyalarını taktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!