Evlilik Okulu, 32. dönemi tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Evlilik Okulu, 32. dönemi tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 16:13

Evlilik Okulu, 32. dönemi tamamladı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin evlenecek çiftler için 5 yıl önce başlattığı Evlilik Okulu, 32. dönemi tamamladı. Eğitimi tamamlayan 22 kişi düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 'Ailesi Seviyorum' projesi kapsamında 5 yıl önce hayata geçirdiği Evlilik Okulu, evlenecek gençlerin ilgisini görmeye devam ediyor. Evlilik Okulu'nun 32. dönem eğitimleri tamamlandı. Eğitimi bitiren 22 kişiye törenle sertifikaları verildi. Kent Konseyi binasında düzenlenen sertifika törenine; Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, eğitimi veren psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

Türkiye'ye örnek olan projenin başarılı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Değirmenci, "Aslında hepimizin ortak bir amacı var. Vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven insanlardan oluşan bir toplum olsun istiyoruz. Hepimizin aslında ortak paydası bu. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de hedefe giden bu yolda hemşerilerimize destek olmak istiyoruz. Evlilik Okulu projelerimiz içerisinde belki de en başa konulacak farklı projelerimizden bir tanesi. Evliliklerin ilk yıllarında yaşanabilecek problemlere bir nebze olsun çözüm üretebiliyorsak maksat hasıl olmuştur. En temel felsefe karşılıklı saygıdır. Saygı ve sevgi ile pek çok problem aşılabiliyor. Hepinize uzun, huzurlu ve mutlu evlilikler diliyorum" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!