Evi yanan aileye Sevgi Eli uzandı

Güncelleme Tarihi:

Evi yanan aileye Sevgi Eli uzandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 16:43

Evi yanan aileye Sevgi Eli uzandı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, iki hafta önce Babadağ ilçesinde meydana gelen yangında evleri küle dönen Kayalı Ailesi'nin yaralarını Sevgi Eli'yle sardı.
Denizli'nin Babadağ ilçesinde iki hafta önce belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında Mehmet Kayalı ve Ayşe Kayalı'nın üç çocuğuyla oturduğu ev büyük zarar görmüş, tüm eşyaları kullanılamaz hale gelmişti. Olayın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Kayalı ailesine sahip çıktı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Erdal Işık, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve Sevgi Eli ekipleri önceki gün aileyi ziyaret ederek, yangında kullanılmaz hale gelen eşyaları yeniledi. Mehmet Kayalı ve Ayşe Kayalı çiftinin yenilenen eşyaları Sevgi Eli ekipleri tarafından tek tek döşendi. Yenilenen eşyaları görünce büyük sevinç yaşayan Kayalı çifti bu zor günlerinde imdatlarına koşan Sevgi Eli'ne teşekkür etti.
AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, afetzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşların Sevgi Eli ile yaralarının sarıldığını belirterek, "Sevgi Eli, Denizli'nin vicdanı. Hayırsever vatandaşlarımız, afetzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetini Sevgi Elimiz aracılığı ile gideriyor. Sevgi Eli, Büyükşehir İtfaiyemiz ile koordineli bir şekilde çalışarak, hayırseverlerimizden gelen yardımları ihtiyacı bulunan vatandaşlarımıza iletiyor. Kayalı Ailesi'ne yaşadıkları kötü olay için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Türkay ARKADAŞ / BABADAĞ (Denizli), (DHA)

FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!