Engel tanımayan yüzücünün hedefi olimpiyat

Güncelleme Tarihi:

Engel tanımayan yüzücünün hedefi olimpiyat
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 13:22

Engel tanımayan yüzücünün hedefi olimpiyat

Haberin Devamı

MERSİN'de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası 100 metre kelebek dalında altın madalya kazanan İlayda Demirbaş, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Demirbaş, Milli takıma seçilerek Tokyo'da düzenlenecek olimpiyatlarda yer almak istediğini söyledi.

Mersin'de 4-5 Mart'ta düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 100 metre kelebek dalında birinci olan Denizlili İlayda Demirbaş, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve İlayda'nın Antrenörü Zafer Uğursal ve antrenörlerden Erhan Eriş de ziyarette hazır bulundu. İlayda'nın yüzmedeki başarısıyla umutlandırdığını belirten İbanoğlu, profesyonellik yolunda doğru hedefler belirlemesinin önemli olduğunu söyledi. İlayda'nın 2020 Tokyo Olimpiyatlarını şimdiden düşünmesi gerektiğini belirten İbanoğlu, özellikle lise dönemini çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. İlayda'nın azimli bir sporcu olduğunu da hatırlatan İbanoğlu, çalışarak her şeyin üstünden gelebileceğini belirtti.

"SPOR BANA UMUT KAZANDIRDI"

İlayda Demirbaş ise, başarılı olabilmek için çok çalıştığını, sporun hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Milli takıma seçilerek Tokyo Olimpiyatlarına katılmak istediğini dile getiren Demirbaş, "Spor benim için sağlık, başarı, ufuk ve her şeyden önce de umut demek. Yüzme sporu bana çok şey kazandırdı. Artık gelecek hedefim var ve bunun için çalışıyorum. Önümüzde Tokyo Olimpiyatları var. Tabi daha önce de milli takıma seçilmeliyim. Umudumu hiçbir zaman yitirmedim. Ailem, antrenörlerim ve arkadaşlarım her zaman yanımdalar" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!