DTO'dan Automechanika'ya çıkarma

Güncelleme Tarihi:

DTOdan Automechanikaya çıkarma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 10:25

DTO'dan Automechanika'ya çıkarma

Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası (DTO), 15. Meslek Komitesi'ne mensup 22 üyesini, Automechanika İstanbul Fuarı'na gönderdi. Üyeler fuarda, sektörle ilgili gelişmeleri inceleme ve yeni teknolojileri yakından takip etme fırsatı yakaladı.

Türk ve Avrupa endüstrilerini aynı çatı altında buluşturan ve 6-9 Nisan arasında düzenlenen Automechanika İstanbul Fuarı, 33 ülkeden 1200'ün üzerinde katılımcıyı sektör profesyonelleriyle bir araya getirdi. 'Motorlu-Motorsuz Taşıtlar Üretim ve Satışı, Oto Yedek Parçaları Üretim ve Satışı, Servis-Bakım Hizmetleri Faaliyetleri'ni kapsayan Denizli Ticaret Odası'nın 15. Meslek Komitesine mensup 22 üye de fuarda, ürün gruplarındaki yenilikleri yerinde görme ve iş bağlantıları yapma fırsatı yakaladı.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, oda olarak üyelerini fuarlara göndermeye devam ettiklerini belirterek, "Meslek komitelerimizden gelen talepler üzerine üyelerimizi, yurtiçi veya yurtdışında düzenlenen fuarlara göndermekteyiz. Bu fuara da 22 kişilik heyet gönderdik. Fuar ziyaretlerinin çok verimli geçtiği bilgisini aldık. Denizli Ticaret Odası olarak ticaretimize ve ekonomimize ivme kazandırmak için fuar desteğimizi devam ettireceğiz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!