Dr. Arpacı, yılın müdürü seçildi

Güncelleme Tarihi:

Dr. Arpacı, yılın müdürü seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 12:22

Dr. Arpacı, yılın müdürü seçildi

Haberin Devamı

DENİZLİ İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Türkiye Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Yarışması Sağlık Müdürleri kategorisinde, Yılın İl Sağlık Müdürü seçildi.
Türkiye Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından düzenlenen Altın Ambulans ödül töreninde Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ödül almaya hak kazandı. Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen Altın Ambulans ödül töreninde Denizli'de görevini sürdüren İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Sağlık Müdürleri kategorisinde halk oylaması sonucu en yüksek oy oranını alarak birinci oldu. Ankara'da düzenlenen ödül töreninde Arpacı'ya ödülü verildi. Arpacı, kendisine oy verenlere ve derneğe teşekkür etti.
2015 yılında Denizli İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Şükrü Arpacı, acil sağlık istasyonlarına iyileştirme yaparak çalışanlara destek verdi. Arsa tahsisi ve inşaat masrafları tamamen hayırseverler tarafından karşılanan Organize, Kale, Tavas ve Çınar Acil Sağlık İstasyonlarını hizmete açan Arpacı, Denizli Sağlık Müdürlüğü tarafından Sevindik, Bayramyeri, Yenişehir, Bağbaşı, Deliktaş, Saraylar, İstiklal, Nikfer ve Bozkurt ASİ olmak üzere 9 adet Acil Sağlık istasyonunda iç tasarım yenileme çalışması yaptırdı. Bu yıl içinde arsası ve inşaatı tamamen hayırseverler tarafından yapılacak olan Saraylar, Serinhisar, İstiklal, Bağbaşı, Karahayıt, Üçler ve Sarayköy Acil Sağlık İstasyonu olmak üzere 7 istasyon yapım protokolü imzalayan Müdür Arpacı, Çameli ve Bekilli Acil Sağlık İstasyonlarının Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılması için proje hazırladı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!