Denizlispor'un kurtuluş maçı

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporun kurtuluş maçı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 13:57

Denizlispor'un kurtuluş maçı

Haberin Devamı

DENİZLİ, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de geçen hafta kümede kalma yarışındaki en önemli rakibi 1461 Trabzon'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek kümede yalma yolunda büyük avantaj yakalayan Denizlispor, yarın sezonun son maçında hiçbir iddiası bulunmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak.
Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Karşılaşma TRT Web TV'den naklen yayınlanacak. Karşıyaka ve Kayseri Erciyesspor'un ardından 2'nci Lig'e düşecek üçüncü takım 36 puanlı Denizlispor, 35 puanlı Şanlıurfaspor ya da 34 puanlı 1461 Trabzon olacak. 
Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yendiği ya da berabere kaldığı takdirde rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmadan kurtuluşunu ilan edecek. Aynı saatte başlayacak randevularda Şanlıurfaspor play off'a kalan Adana Demirspor'u konuk ederken, 1461 Trabzon, deplasmanda ilk 6 mücadelesi veren Balıkesirspor'la karşılaşacak. 1461 Trabzon'un puan kaybetmesi halinde Denizlispor, alacağı sonuç ne olursa olsun kümede kalacak.
Yeşil siyahlıların emektar futbolcusu Mustafa Keçeli'nin yeşil sahalara veda edeceği maçta sakat Cihan ve Şenol ile cezalı Leandrinho ve Veli forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!