Denizlispor'da gündem transfer yasağı

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda gündem transfer yasağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 14:08

Denizlispor'da gündem transfer yasağı

Haberin Devamı

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİSPOR'un dün yapılan olağanüstü kongresinde göreve getirilen Süleyman Urkay başkanlığındaki yönetim transfer yasağını kaldırmak için harekete geçti.
İkinci defa başkanlık koltuğuna oturan Süleyman Urkay, eylem planında önceliği transfer yasağına verdiklerini söyledi. Yasağa yol açan borcun 3 milyon 350 bin TL olduğunu belirten Başkan Urkay, şunları söyledi:
"Şu anda takım dağılmış durumda. Bir an önce yeni bir kadro oluşturmak zorundayız. Bu sabah yönetimden bir ekip çalışmaya başladı. Kulübün MR'ını çekip mevcut durumu görmemiz gerekiyor. Federasyonla iletişime geçip yasağa konu olan borçların dökümünü istedik. Umarım bir sürprizle karşılaşmayız." 

Yeni yönetimin görev dağılımı yapacağını sözlerine ekleyen Başkan Urkay, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ne yapıp edip, transfer yasağını bu hafta sonuna kadar kaldırmamız gerekiyor. Gelecek hafta başında da teknik direktörümüzü belirleyip transfere başlamalıyız. Teknik direktör olarak şu anda belirlediğimiz bir isim yok. Önce Koray Palaz'la görüşeceğiz, düşüncesini öğreneceğiz. Koray Palaz başarılı olmuş ve Denizlispor'a hizmet vermiş bir teknik adam. Önceliği ona vermek zorundayız. Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname göndermiş ve FIFA'ya başvurmuş futbolcu dosyaları var. Onları da yönetim olarak hemen değerlendirmemiz gerekiyor."
BORÇ 26 MİLYON TL
Denizlispor'un olağanüstü genel kurulunda kulübün borcu 26 milyon TL olarak açıklandı. Yeşil-siyahlı ekibin eski futbolcularından Norman Sylla'ya her ay ödenmesi gereken 30 bin Euro'nun son 2 taksidi aksadığı için avukatının kulübe ihtarname gönderdiği ve anlaşmaya uyulmaması halinde FIFA'ya başvuracağı bildirdi. Sylla'ya toplam 225 bin Euro ödeneceği, eski futbolculardan Anmar Almubaraki'nin 36 bin, Leozinho ile Dimov'un ise 51 bin Euro alacağı için ihtarname gönderdiği kaydedildi.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!