Denizli'nin iyilik hareketi 'Sevgi Eli' 15 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Denizlinin iyilik hareketi Sevgi Eli 15 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2021 12:24

Denizli'nin iyilik hareketi 'Sevgi Eli' 15 yaşında

Haberin Devamı

DENİZLİ'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürüten Sevgi Eli, Denizli'de birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi haline geldi.  Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Sevgi Eli, 15 yılda 40 bin aile, 150 bin ihtiyaç sahibine yardım eli uzattı.

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek için 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 15 yaşına girdi. Sadece kent merkezinde değil, tüm ilçelerde ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan Sevgi Eli, her yıl on binlerce ihtiyaç sahibine gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımı yapıyor. Denizli Sevgi Eli 15 yılda 40 bin aile, 150 bin ihtiyaç sahibi vatandaşın ihtiyaçlarına yanıt verdi. Sevgi Eli Mağazası'nda gelinlikten damatlığa, bebek kıyafetinden her türlü giyim eşyasına kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek verilirken, hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında gönül köprüsü kurulmasına olanak sağlandı. Şehrin 19 ilçesi 616 mahallesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordine olan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çıkan yangınlarda eşyaları küle dönen ailelerin de imdadına koştu, ev eşyalarını baştan aşağı yeniledi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partli Osman Zolan, 15. yaşdönümünü kutladığı Sevgi Eli'ni ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Ziyarete, Başkan Zolan'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve Sevgi Eli çalışanları katıldı. Denizli'nin birlik ve beraberlik ve dayanışma ruhuna büyük önem verdiğini vurgulayan Başkan Zolan, Sevgi Eli'nin 15 yıldır ihtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü görevi yürüttüğüne dikkat çekti. Sevgi Eli'ne katkıda bulunan hayırseverlere yürekten teşekkür eden Başkan Osman Zolan, "Hep birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Milletimize hizmet ediyoruz. Derdi olan vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. İhtiyaç sahiplerimizin yanında olmamız gerekiyor, onların hayata tutunmasını sağlamamız gerekiyor. Sevgi Eli her zaman olacak. Sevgi Eli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzanacak, onları ayağa kaldıracak, ihtiyaçlarını karşılayacak" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!