Denizli'de "Martı Bisikletli Polis Timi" göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Denizlide Martı Bisikletli Polis Timi göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 15:34

- Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bisikletli 10 timin törenle göreve başlatı - "Martı Bisikletli Polis Timi"nin halkın yoğun olduğu cadde ve parklarda görev yapacağı bildirildi

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan, halkın yoğun olduğu cadde ve parklarda görev yapacak "Martı Bisikletli Polis Timi" göreve başladı.

Timlerin göreve başlaması nedeniyle Denizli Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının önünde yapılan törende konuşan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, vatandaşın huzuru ve güveniliği çalışmalarını daha etkin hale getirmek amacıyla "Martı Bisikletli Polis Timi"nin oluşturulduğunu belirtti.

Vatandaşlara en iyi hizmeti hedeflediklerini ifade eden Kocatepe, "Polis teşkilatının çağın şartlarına göre her geçen gün yenilenme konusunda elinden gelen çabayı göstererek, kendine sağlanan imkanları kullanarak dünyanın en modern teşkilatlarından biri olarak görevlerini yerine getiriyor. Bu başarısını ülkeler arasındaki değerlendirmelerde her zaman kabul ettiriyor. Vatandaşımızın can ve malının korunması için teşkilatımız 24 saat görevlerini devam ettiriyor" dedi.

Haberin Devamı

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise ihtiyaç duydukları timin Denizli'de hizmete başlamasını önemine dikkati çekerek ilk etapta 10 polisten oluşacak "Martı Bisikletli Polis Timi"nin, suç ve suçlularla mücadelede görev yapacağını söyledi. Demir, özel kıyafetli ve eğitimli personellerin halkın yoğun olduğu cadde ve parklarda, 3 devriye halinde görev yapacağını aktardı.

Konuşmaların ardından Vali Kocatepe,e Demir ve bazı protokol üyeleri timlerle fotoğraf çektirdi. Bisikletli timler daha sonra göreve başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!