Denizli'de altyapıya yatırım

Güncelleme Tarihi:

Denizlide altyapıya yatırım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 14:07

Denizli'de altyapıya yatırım

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne 10 milyon 500 bin lira yatırımla 22 iş makinesi ve araç satın alındığı, 10 mahallede süren altyapı çalışmalarının 15-20 gün içinde tamamlanacağı bildirildi.
Denizli'de yaklaşık iki yıldan bu yana 10 mahallede süren altyapı çalışmaları kapsamında yağmur suyu hattı ile kanalizasyon ve içme suyu şebekeleri değişikliği 20 gün içinde tamamlanacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (DESKİ) 10 milyon 500 bin lira maliyetle alınan 22 iş makinesi ve aracın hizmete başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkına daha iyi hizmet için 9 vidanjör, 5 kayar kasa kamyon, 3 fiziki su kayıp kaçak aracı, 3 kanal görüntüleme aracı ve 2 mobil vinç ile DESKİ'nin araç parkını güçlendirdiklerini söyledi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ve vatandaşların da katılımıyla düzenlenen törende konuşan Zolan, "Aldığımız modern araçlarla, görüntülü olarak nerde bir aksaklık ve tıkanıklık varsa görebileceğiz. Hizmette araç ve ekipman mazeret olmayacak demiştik, yeni araçlarımızı filomuza kazandırmaya devam ediyoruz. Kent merkezinde altyapı çalışmalarını 15-20 gün içerisinde tamamlayacağız. Ardından zaman geçirmeden asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Ama en önemlisi ise altyapısını tamamladığımız yerlerin üst yapısını ilçe belediye başkanlarımızla birlikte sıfırdan inşa edeceğiz. Attığımız her adımın planlamasını yaptık" diye konuştu. Hizmete giren 22 aracı törene katılanlar inceledi. Başkan Osman Zolan, satın alınan bir kamyonun şoför koltuğuna oturup direksiyonuna geçti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!