Denizli Platformu'ndan Emniyet'e taziye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Denizli Platformundan Emniyete taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 12:47

Denizli Platformu'ndan Emniyet'e taziye ziyareti

Haberin Devamı

İSTANBUL'da yaşanan terör saldırısının ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, 1000 yıldır dünyanın en gözde coğrafyasında yaşadıklarını ve bu coğrafyada yaşamanın bedelini ödediklerini belirterek, hain terör örgütlerinin hedeflerinin boşa çıkacağını söyledi.
Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu, İstanbul'da meydana gelen bombalı terör saldırısı sonrası Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyareti düzenleyerek başsağlığı diledi. Ziyarete DENİB Başkanı ve Platform'un Dönem Sözcüsü Süleyman Kocasert, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Biltekin, Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Melek Sözkesen, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mahmut Güngör ve platforma üye sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Ziyarette, Emniyet Müdürlüğü binası önünde Platformun Dönem Sözcüsü ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, platform üyeleri ve polis memurlarıyla birlikte basın açıklaması yaptı.
Yaşanan terör olayının herkesi derinden üzdüğünü, Denizli Platformu olarak Emniyet teşkilatının acısını paylaşmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Kocasert, "Cumartesi günü gerçekleşen hain saldırı yürekleri dağladı. Elbet ateş düştüğü yeri yakar ancak, bu sefer hepimiz bu acıyı yüreğimizin en derininde hissediyoruz. Bugün Denizli Platformu ve iş dünyası olarak başta Emniyet teşkilatımız olmak üzere devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu ve bu acıyı canı gönülden paylaştığımızı göstermek istedik. Şehit olan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Yapmış oldukları çok büyük bir fedakarlık" dedi. 1000 yıldır dünyanın en gözde coğrafyasında yaşadıklarını ve bu coğrafyada yaşamanın bedelini ödediklerini ifade eden Kocasert, "Cumartesi günü yaşanan elim hadise ne ilktir ne de son olacak. Bu hain terör örgütlerinin yapmaya çalıştıkları da boşa çıkacak. Çünkü bu ve benzeri saldırılar birlik ve beraberliğimizi arttırıyor. Gün dayanışma günüdür, gün birlik ve beraberlik günüdür. Biz iş dünyası olarak üzerimize düşen her türlü fedakarlığı sonuna kadar yapmaya hazırız. Devletimizin ve milletimizin yanındayız" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!