Denizli Büyükşehir'den amatör sporlara destek

Güncelleme Tarihi:

Denizli Büyükşehirden amatör sporlara destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 18:16

Denizli Büyükşehir'den amatör sporlara destek

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl amatör spor kulüplerine yönelik başlattığı 900 bin liralık maddi destek programının finali yapıldı. Merkezefendi, Pamukkale, Honaz, Bozkurt ve Çardak ilçelerinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini kapsayan final ile Denizli genelinde toplam 299 kategoride 97 amatör spor kulübüne 900 bin liralık maddi destek programı tamamlandı.

Denizli genelinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe toplamda yapılacak 900 bin liralık maddi destek sağlayacak projenin finali düzenlenen programla tamamlandı. Beyaz İnci Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa; Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı AK Partili Turgut Devecioğlu, Çardak Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, davetliler ve amatör spor kulübü temsilci ve sporcuları katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, amaçlarının Denizli'deki tüm çocuklara spor yaptırmak olduğunu söyledi. Denizli'nin spor tesisleri konusunda oldukça ilerlediğini ve amatör sporların başkenti olacağını dile getiren Zolan, "Spor yapma konusunda tesis sıkıntımızı en aza indirmiş durumdayız. Denizli amatör sporların başkenti olacak. Denizli'mizde 1 olan kapalı yüzme havuzu yılsonuna kadar 10'a ulaşacak. Büyükşehir Belediyesi olarak 27 branşta spor yapma imkanı sunuyoruz ve hepsi ücretsiz. Çocuklarımıza birçok sanat dalıyla uğraşma imkanı sunuyoruz" dedi.

Başkan Zolan, daha sonra 5 ilçede 206 kategoride faaliyet gösteren 55 amatör spor kulübüne toplam 532 bin 500 lira değerindeki çeklerini verdi. Finalle toplam 299 kategoride 97 amatör spor kulübüne 900 bin TL'lik maddi destek programı tamamlandı.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!